dimecres, 16 d’abril del 2014

El mini amb el Mint

Em canvie al Linux Mint en el miniordinador. Tan simple com com posar la imatge .iso del sistema operatiu en una llapissera i fer arrancar des d'ahí l'Asus. Aprofite per a borrar les particions anteriors, i amb elles despareixen el Windows i l'Ubuntu. Com que el miniordinador Asus Eee és limitadet, prove el nou sistema operatiu, que sembla concebut per a anar més lleugeret, i sí que ho fa. A més dóna moltes opcions d'adaptació personal.
Per contra, en la faena mos estan canviant el Windows XP pel Windows 8 i estem barallant-mos amb el nou Word. Sembla que a can Microsoft hagen pretés commocionar el personal que presumia de controlar amb desimboltura les versions anteriors del programa (la del 2002, que és la que jo tinc per ara). No sé si aportarà alguna millora, però de moment és quasi una proesa arribar a fer un autotext.
Torne a tindre el mini, doncs, amb els programes habituals (Libre Office, Gimp, VLC...) i fent anar la màquina suaument, ara que el disc dur encara està pràcticament buit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada