dimecres, 11 de desembre del 2013

El contrapunt de les idees

Els diaris sempre et deixen caure alguna molleta per a pensar. En un article de José Ignacio Torreblanca (El País, 28.11.2013) l'advocat Isaac Ibáñez esdevé després de la primera menció —més musicalment i harmònicament— «Albéniz». L'edició en paper no es pot modificar i conté l'errada per a sempre. Per sort, en l'edició digital introduïxen l'esmena:

FE DE ERRORES

Se ha corregido la versión anterior de este artículo, en la que en dos ocasiones se llamaba por error «señor Albéniz» al que en realidad es señor Ibáñez.

En canvi, l'anterior president espanyol Rodríguez Zapatero, quan deixà la Moncloa es veu que organitzà una fuga —musicalment— i s'emportà en la butjaca la carta que el Banc Central Europeu va enviar al president del govern espanyol en 2011. Al «president del govern», no al «ciutadà socialista» Rodríguez Zapatero. Zapatero va negar que existira, la va mantindre en secret i ara descobrim que l'ha «privatitzada» en benefici propi i que la publica en un llibre. Els seus actes massa sovint han estat el contrapunt de la suposada transparència i del pretenciós socialisme que li sentíem predicar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada