dissabte, 26 de gener del 2013

Dies de vent

Ha bufat el vent esta nit passada i durant el matí, les dunes s'han desplaçat per les platges desertes i han recuperat una part de la seua sobirania sobre el territori. Han arrossegat brins i matolls, vegetació resistent i oportunista. L'orientació sud i el sol encara baix permeten calfar la casa sense calefacció. A Alejandro Klecker (El País, 20.01.2013), parlant del sistema de patents europeu, li sembla «un poc inaudit que que França haja aconseguit mantindre el seu idioma, ja que no té un patrimoni cultural com el d'Espanya en Amèrica Llatina»... Passejant per València pense que els policies empresonen el seu patrimoni abans que fuigga amb el vent.

2 comentaris:

  1. Dos sorpreses tinc jo: d'un costat, no sap què és la francofonia? De l'altre, no és sorprén que el català encara dure, malgrat els segles, si és que coneix el cas del català?

    ResponElimina
  2. És que d'això es tracta, de no saber del que siga, però parlar-ne com si en saberes bona cosa. ¡I a més et trauen en els diaris! Coses de la competència capitalista desregulada i sense ètica.

    ResponElimina