dimecres, 12 de desembre del 2012

Un dia en calma

Calma, paciència i esperança
Mira, els companys de Sintaxi de Butxaca m'han donat l'apunt fet amb l'entrevista a Moreno Cabrera. Ha estat bé tindre un dia d'alleujament sentit les paraules desintoxicants del professor madrileny, el mateix dia que els tribunals sembla que han tombat la sanció administrativa de la Generalitat valenciana contra Acció Cultural del País Valencià per la reemissió de la tv3 al País Valencià, i també el dia (segons Vilaweb) que els jutjats decidixen tirar un poc més avant el cas Gürtel i processaran Vicente Rambla Momplet, Milagrosa Martínez Navarro, Angélica Such Ronda i Rafael Betoret Parreño per tot el malbaratament de diners públics en benefici mafiós. Tot això en unes poques hores sí que fa retornar un poc la confiança en eixa democràcia que no acaba d'enfilar un camí clar al nostre país (i menys encara a les Espanyes de sempre). Xarrem pels corredors amb un altre tarannà. I demà serà un altre dia.

2 comentaris:

  1. Crec que el concepte és errat. No és que retornem la nostra confiança en la democràcia, sinó en la justícia. Els demócrates valencians (gairebé el 50%) havien decidit donar suport a la política del PP.

    ResponElimina
  2. Podria ser, però crec que demanes massa, perquè la justícia és un concepte més elevat que el simple mecanisme social que pretenc que millore amb el contrapés dels poders. La democràcia de què jo parle, que no és només un procés electoral de tant en tant.

    Per cert, van ser vora el 50% dels votants, no dels demòcrates... Que entre eixos votants n'hi han de bonicos, entenent-ho com ho dirien en la Vall.

    ResponElimina