dilluns, 16 de juliol del 2012

Robatori total a valencians i valencianes (RTVV))



M'ho dia un amic sindicalista d'rtvv: als dirigents socialistes només els interessa Canal 9 per a eixir en la tele, perquè opinen que ara ixen poc. No en saben altra. Enric Morera només sap parlar de tirar els «enxufats», sense aclarir què vol dir això, si vol dir que ara denunciaran els nomenaments a dit i les provisions irregulars per a que els polítics i directius responsables paguen pel que han fet o vol dir que faran que ho paguen els treballadors i treballadores que no tenen barró —esta expressió apareix en algun diccionari, però no sé si es diu enlloc—, que no poden decidir com es fan i es desfan els contractes. Això és dramàtic, perquè anuncia que hi ha ben poca consistència en la possible alternativa política.

I ha arribat l'hora, han anunciat l'ero en la ràdio i la televisió valencianes, els mateixos que han gaudit tant en benefici propi duent l'ens al desastre econòmic i social, tenen la solució, perquè en realitat no és cap solució, és l'objectiu de la gestió política exercida per la dreta valenciana: acabar amb l'últim mitjà audiovisual públic i en valencià que tots els valencians podien tindre al seu abast. I repartir-se el botí, és clar. No fa tant, van prohibir la tv3 al País Valencià i mos van deixar sense la possibilitat democràtica de triar entre dos mitjans en valencià. Fa anys que manipulen i degraden la Televisió Valenciana, maltracten els seus professionals i es gasten els diners públics en productores privades d'amics i companys ideològics.

4 comentaris:

  1. Em sap greu l'ERO de Corral Nuez però m'agradaria imaginar que algú fa el pensament encertadíssim de defenestrar "personatges" com ara Paco Nadal, Toni Mollà, Vicent Gómez o Josep Puchades. D'un gran mal n'ix un gran bé...

    ResponElimina
  2. Doncs, ves que no facen un «gran pitjor», que són molt capaços d'això.

    ResponElimina
  3. M'agradaria que féres eixes afirmacions sense fer bandera d'una foto agressiva i tan subjectiva per dir-ho... políticament correcte. Però... ací hi ha un que respecta qualsevol forma de pensar, encara que et sàpia malament. Si tens algun problema amb els qui nomenemes... ara et parle en nom propi... podries ser cavallerós i dirigir-te a mi i no anar escampant boires.
    Quant al tema de RTVV si te n'alegres... puix... et condol et done. Pel que fa a la tècnic lingüística desitge que li haja anat bé. Allà la gent és com els polps... té ganes de més i més. Sort, i a per la Copa. Salutacions als dos.

    ResponElimina
  4. Bé, Jopucvi, sigues qui sigues (¿Josep Puchades?), acabe de vore el teu missatge i l'he publicat. Entenc la referència a la foto del perfil de Jes (que compartixc i, certament, no sé a què trau cap), però hi ha unes quantes errades que fan de mal llegir la resta. En fi, com que no vea Canal 9, ja deus saber per què, doncs, no sabria valorar quin fonament té la defenestració simbòlica que comenta Jes. No cal acalorar-se més per això.

    ResponElimina