dimarts, 24 de juliol del 2012

Intencions ineficients



N'aprenem bona cosa cada dia que passem immersos en esta crisi social i política. Ara diu que el president de les Corts, Juan Cotino Ferrer, ha utilitzat l'oficina per a l'eficiència eixa que va crear per a fer creure alguna cosa sobre res —encara no ha nomenat el lletrat major adjunt ni ha constituït l'oficina oficialment, però ja la fan rodar— per a anunciar les seues bones intencions, que és el que compta:


[...] ha anunciat este matí la intenció de rebaixar-se el sou com a president de les Corts entorn d’un 25% respecte al sou actual i de reduir en un 20% els càrrecs de confiança que depenen del president d’esta institució.


La «intenció», i a més, un ¡25%! Dins de poc mos els trobarem captant a la porta de la catedral... Quant als càrrecs de (des)confiança, una despesa inútil i perjudicial per a l'erari, per molt que la rebaixes, continua sent inútil i perjudicial per a l'erari. Per cert, eixa eficiència del president Cotino es veu que no inclou la transparència: no trobem en el web els sous dels parlamentaris (que sí que podem localitzar en altres llocs, com ara en Sueldos Públicos).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada