dimecres, 25 de juliol del 2012

Fenyent el dret

Economia de mitjans

Continue fenyent el vocabulari de dret bilingüe català - espanyol per al Kindle. Això em permet aprendre alguns detalls més de la publicació electrònica, dels formats que admet l'aparell, dels detalls que he de tindre en compte i que més val mecanitzar per a la conversió des del Word fins al .mobi, etc. A més —o principalment—, em servix per a millorar la fitxa d'origen.

Fet això, la faena que ve ara és pegar-li la volta al calcetí dels idiomes i aconseguir de la manera més senzilla possible fer un índex de cerca també en espanyol. Seran unes quantes hores més de calfar-se el cap amb les macros. Aixina evitaré un poc haver de pensar en les cafrades econòmiques i socials que mos prepara la incansable dreta retrògrada espanyola i valenciana. Fa uns dies, mentres mos manifestàvem contra les retallades injustes, ells anaven nomenant assessors i càrrecs eventuals (docv, 19.07.2012) :



  • RESOLUCIÓ de 10 de juliol de 2012, del conseller de Presidència i vicepresident del Consell, per la qual nomena personal eventual de la Conselleria de Presidència.


  • RESOLUCIÓ de 18 de juliol de 2012, del conseller de Presidència i vicepresident del Consell, per la qual nomena personal eventual de la Presidència de la Generalitat.


  • RESOLUCIÓ de 2 de juliol de 2012, de la consellera d'Educació, Formació i Ocupació, per la qual nomena María del Pilar Esquibel Jorcano personal eventual.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada