dijous, 28 de juny de 2012

Rèdit impune

Pesar

La calina de hui deu haver provocat una exageració en l'ús de l'aire condicionat, cosa que ha fet botar el sistema elèctric de les Corts unes quantes voltes, fins que mos n'hem hagut d'anar cap a casa, ja que no podíem fer res amb els ordinadors. I tot això no té a vore amb els retalls actuals, sinó amb el malbaratament anterior que paguem entre tots, mentre els ínclits responsables actuals o antics, presidents o presidentes del parlament valencià, amb assessors i assessores ben remunerats i els polítics servils, no han de respondre de res. I encara demanaven no sé quantes indemnitzacions una colla de diputats i diputades de tots els colorets, menys el de la vergonya, que cria ronya. El tribunal ha dit que no, i segons comenta el periodista:


En molt mal lloc deixa les Corts presidides per De España, que van aprovar la norma sense estar habilitades i incorrent en «vicis de nuŀlitat» i abans fins i tot que una reforma posterior del reglament intentara habilitar-la legalment.


Poca calor per a De España i la resta de companys del pp, acostumats a violar la Constitució espanyola des de la impunitat. I això paguem també, el pes de la impunitat, i va fent rèdit.

2 comentaris:

dospoals ha dit...

T'has deixat "les polítiques servils"...

De res.

Tècnic lingüístic ha dit...

Sí, deu ser que associe el servilisme als hòmens polítics i no a les dones polítiques. No és cert que les dones no ho puguen ser i que no n'hi hagen, però ho deuen ser en un percentatge menor, tal com els sous o l'accés als càrrecs. De totes formes, deixe constància que en este cas la marca de «gènere el» sí que és incloent. I és una llàstima.