dimecres, 29 de febrer del 2012

Manar i no pagar

L'educació no és gratuïta

Doncs, sí, s'acaba febrer i encara no hem cobrat. El meu barber diu que, l'important és que paguen, tard o d'hora, però que paguen. Mos podríem consolar amb això, si no fóra que es tracta de la mala gestió política. Hi ha qui es pensa que l'administració pública funciona malament per naturalesa, sense adonar-se que funciona malament perquè la política funciona malament, no perquè tinga cap naturalesa diferent que impedixca ser més eficaç i eficient.

Per exemple, el diputat Hernández Mateo, que és alcalde de Torrevella, s'excusa de qualsevol delicte en la gestió pública per ell només era l'últim que firmava i que no sabia què firmava... ¡Ahí tens els ous, Joana! No sap què firma, però ho firma. És a dir, que podia estar firmant un xec en blanc, i ell, avant i sense llegir-ho... Clar, estic segur que en eixe cas s'asseguraria que el xec anava a nom seu. Però no, no eren xecs en blanc, eren coses que fan més pudor, con la contracta del fem, que és un sector que s'ha «polititzat» fa uns anys.

En fi, el meu barber no coneixia això d'estar «emfambrat», però sí estar més desmaiat que una guitarra. Ja vorem com acabem, si qui no paga pretén manar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada