dijous, 9 de febrer del 2012

Ferum judicial



Maikel Nabil, blocaire i pres de consciència egipci, sotmés a un judici injust flagrant, ha segut finalment alliberat. Maikel Nabil va ser detingut i condemnat per un tribunal militar per criticar l'ús de la força contra els manifestants a la plaça de Tahrir.



Hauria de comentar com m'ha anat la vesprada amb una macro que em mareja, però encara estic calent d'orella per la «primera» sentència del tribunal suprem espanyol contra el jutge Garzón. Estic segur que Garzón es mereixia alguna mesura de correcció en alguns dels casos que havia dut fins ara —tal com ha recordat Joan Tardà referint-se al cas de la violació dels drets dels independentistes catalans—, però tot este muntatge que li ha caigut damunt quan ha fet bé la seua faena, és senyal que li havia tocat el tendre a algú i ara mos toca respirar la ferum retrògrada. També és temps d'això.

2 comentaris:

  1. És del tot lamentable una sentència com la del cas Gürtel. Així i tot, cal esser molt toix per no adonar-se, de bestreta, que Paquito Aigüera se'n sortiria amb el seu advocat progre. Ara, aquesta sentència contra Garzón, un jutge que no va voler investigar les tortures als presos polítics catalans i bascos, pense celebrar-la amb xampany (francés, és clar).

    ResponElimina
  2. Ah, sort del xampany, però també del juí final, que segur que ho aclarirà tot. Això espere jo, i llavors trauré el xampany.

    ResponElimina