diumenge, 29 de gener del 2012

Cita dominical / 171: Alberto Fabra Part

Mirant amb cinisme.


«La credibilitat està en complir», va sentenciar. «La fórmula 1, la Volvo Ocean Race, l'Open de Tennis o el GP de Motociclisme són una quantitat petita dins del pressupost», va continuar el president de la Generalitat, que va afegir: «Hi ha hagut gent que sempre ha segut escèptica [amb els grans espectacles] però la Comunitat Valenciana s'ha conegut en tot el món gràcies a estos esdeveniments. [...] No s'ha malgastat, s'ha suplit la inversió que no fea el govern socialista per mantenir el nivell de competitivitat. Si no haguérem invertit estaríem en una situació molt complicada», rematà Fabra.
Alberto Fabra Part, «Fabra: "Reducimos el horario de los interinos para no despedir"», transcripció del diari El País d'unes declaracions a Onda Cero, 11.01.2012.



«Credibilitat», «quantitat petita», «esdeveniments»... Amb Ferrari, pegant un passeget des de Marina d'Or fins Terra Mítica —passant per l'aeroport sense avions per a caçar un conill—. Dins del sac Louis Vuitton l'alcaldessa porta cent gramets de caviar, per si tenen gana i els menjadors escolars han hagut de tancar, perquè els diners s'han «invertit».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada