dijous, 17 de març del 2011

Falles radioactives

Petita gran falla Ha fet bon dia, així que hem fet una volta fugint dels coetets de les falles. Poca cosa més, xarrant amb uns i altres i amunt i avall. No he tingut temps ni de llegir el diari. L'actualitat han estat algunes imàtgens més sobre el desastre del japó i uns quants pensaments d'indignació antinuclear, ara que podem esperar que el lobby pronuclear s'estarà un temps a l'ombra del sol revisant els possibles aprimaments de les seues fonts d'ingressos. Mos podrem estalviar durant uns dies unes quantes racions de dades falsejades sobre les virtuts econòmiques i ecològiques d'eixes fàbriques de producció de radioactivitat. Fins i tot —i això podria ser un efecte mínimament positiu del desastre— podria ser que mos aclariren realment els costos d'eixa energia, incloent-hi la compra i producció de l'urani, els plans i sistemes de seguretat, la gestió dels residus i la gestió dels accidents i dels seues efectes, que ara estem veient millor que de costum que no és gens saludable ni econòmica. Una cosa com una falla atòmica.

2 comentaris:

  1. Hola Miquel,
    M'he subscrit al teu interessant bloc i trobe que ho tens difícil això de fugir dels coetets. Fins i tot "far from the madding crowd" ens arriba l'eco dels coetets portat pels fills dels que en fugen. Salutacions a la tècnica lingüística.

    ResponElimina
  2. Benvinguts a la xarxa dels blocs, benirramers iŀlustres. El coet més potent de hui ha estat este comentari teu que no m'esperava. Ha estat un plaer.

    ResponElimina