dijous, 24 de febrer del 2011

Sense fils

Per baix

Es veu que hauria de fer els apunts de bon matí, perquè mentres escolte la ràdio i lligc el diari de la vespra o alguna revista endarrerida davant el suc de taronja i el xocolate amb cereals, em vénen al cap moltes idees brillantíssime que a poc a poc van dliunt-se amb el tedi diari, tant si tope amb una intervenció suportable (llegida) de Ballester Costa, com si tinc una discussió sindical més aspra del que és habitual amb un company de l'stas.

Ara mateix, les hores que són, i no tinc quasi ganes de revisar les neurones per a rescatar les meues elucubracions. Puc destacar que he caçat una queixa al síndic al vol, aprofitant la intervenció parlamentària de Ballester Costa, que ha esmentat la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana, i cap allà que me n'he anat per a comprovar que, com és sospitosament habitual i sistemàtic —tot i que el síndic no ho vullga vore— tenien el web complet en espanyol, però no en català. He demanat que el síndic aconseguixca l'esmena i faça arribar el bonegó corresponent als funcionaris públics que discriminen lingüísticament els ciutadans valencians.

Finalment, faig les consultes pertinents per a agenciar-me un aparell que connecte el televisor a Internet. He vist que, de segona mà i sense ànim de perdre massa el temps jugant, hi ha les consoles Xbox, Wii i ps3. I amb paciència i la connexió sense fils, continuarem vegent la tv3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada