dimecres, 20 d’octubre del 2010

Igualtat xinesa

Se'l compren

La sorpresa de la remodelació ministerial que ha fet Zapatero ha estat l'eliminació del ministeri d'igualtat. Benintencionat que sóc. Cal lluitar contra la crisi, però em pensava que calia fer-ho des del dret, la contribució de tots en l'impost de la renda, l'educació i la recerca. Res de tot això es veu que és tan important com un tren d'alta velocitat per a rics, els fastos diversos com les regates dels rics, les competicions motoritzades que degraden el medi ambient i els recursos naturals o les desfilades militars que degraden les ideologies, contaminen i cremen combustibles fòssils de nou.

Pel que fa a l'educació sort en tenim de Font de Mora, que es veu que aconseguirà que els valencians deixen de parlar en valencià, però que els xinesos en tinguen algunes nocions (El País, 19.10.2010):


Educació repartix 5.000 guies de xinés i valencià


Pretenen arribar als 14.250 residents xinesos del País Valencià. D'ara en avant, eixos xinesos podran fer queixes al síndic de greuges perquè el govern valencià de Francisco Camps Ortiz no els atén en valencià. Serà cosa de vore.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada