dijous, 26 d’agost del 2010

Túnel de llavat

Calor

Dia de bona cosa de quilometratge. La gasolinera de passant Fuente del Pino i La Alquería, més avant, concretament, de San Román, té el gasoil fins i tot un poc més barat que el de l'Eroski de Cullera. Ho aprofitem. El bon senyor que la posa és de poques paraules i gest seriós, aixina que no sabem com va d'interdentals. En canvi, sabem que Jordi Pujol les porta bé, gràcies al documental que feien anit en La 2. Pujol va fer una mica de Ferran Suay: va explicar una filmació en què parlava en català amb un veí que li s'havia adreçat en castellà, i el veí no es va molestar gens. És clar, si eres Jordi Pujol. Anem bé.

Mirant de fer menys quilòmetres, doncs, tornem per Alberic, on hi ha un camí de Rumbau a tindre en compte; i passem per Llaurí, on tenen un túnel de llavat, que és una solució terminològica ben simple que alguna vegada havia creat algun dubte alternatiu en la llista Zèfir.

Sí, hui també és un dia de molta calor. Dos cotxes parats al marge esperen la grua o que es gele el motor. I amb este recalfó, tenim un apunt més de vacances.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada