dimarts, 29 de juny del 2010

Els amagatalls de la innocència

Els comptes de la botigueta

Açò d'escriure cada dia es veu que resta lectors, que s'atabalen amb tanta faena. Per sort, només faig pindoletes. Hui una d'economia (re)creativa, que és el que et ve al cap quan sents els comptes que trauen els governants valencians.

Diu Gerardo Camps Devesa, conseller d'economia valencià:


Per això no deixa d'estranyar-me que ses senyories utilitzen eixes comparacions, perquè tampoc és de veres que la contractació directa tinga per què ser que s'està amagant quelcom i la contractació per concurs és que no s'està amagant absolutament res.


I més avant encara ho aclarix un poc més:


[...] La Generalitat, com vosté preguntava, ha contractat, i els imports, [...] i coincideixen perfectament amb les dades que també té la Sindicatura de Comptes, que, després, el que fa en eixe mostreig és vore com ha estat la contractació administrativa. Perquè els números, evidentment, no té capacitat la Sindicatura de Comptes... Quan li se traslladen, creu en el que li diu un govern tan seriós i responsable com és el govern de La Generalitat.


Tal com assevera el conseller i sabem per la premsa, cometen els fraus en la contractació amb els tots els sistemes possibles, fins i tot amagant les dades públiques. I el dia que ho reconeixen s'esdevé que açò és Lehman Brothers, Grècia o la Gran Bretanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada