dimarts, 27 d’abril del 2010

Ficcions olioses

Oli valencià

La política al País Valencià sembla prou, si no del tot, l'art de tergiversar i mentir sense manies ni complexos. En la nova llei que estan preparant de l'estatut del personal funcionari de les Corts, els del Partit Popular (Maluenda Verdú) han convertit els caps d'àrea en càrrecs de lliure designació (amb l'oposició dels sindicats). Com que eixa llei no s'ha consultat amb el personal afectat (excepte en una assemblea convocada per l'stas, que sí que va sotmetre el text provisional a l'aprovació dels funcionaris de les Corts), només hi han tingut veu els suposats representants dels sindicats ugt i cc oo, que van sobrats per a aprovar això i més, sense complexos.

Bé, eixe no era el tema i el deixarem per a un altre dia. El cas és que la diputada Quinzá Alegre diu que és preocupant l'augment d'un 25 % del nombre de càrrecs de lliure designació en la policia estatal, que aixina «són nomenats a dit per Rubalcaba». Vaja, si els nomena a dit Milagrosa Martínez Navarro, la presidenta de les Corts, la diputada popular no hi veu cap problema, però si els nomena a dit Pérez Rubalcaba, el ministre, és molt greu i preocupant.

Malauradament, no podíem esperar res més en este ping-pong ideològic. Quinzá Alegre diu que ella vol debatre els temes seriosos que preocupen les persones a qui ella representa... Sí, però, ¿per què resulta que és impossible saber realment a qui representa? De fet, ella (i la resta de diputats) representa simplement a qui l'ha posada en la llista electoral, ja que els ciutadans ni la podem votar directament ni deixar de votar. I amb eixes ficcions olioses també vivim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada