dimecres, 3 de febrer del 2010

Errors i esmenes



Com que he rebut un altre enviament massiu de comentaris des d'una adreça no sé si japonesa o xinesa, he canviat la configuració de les opcions de comentaris. Sembla que ara, per a fer-ne, caldrà tindre una identitat registrada en Internet (una Open ID). Sembla que ara ja no seran possibles els anònims absoluts. Ho lamente pels qui feien ús d'eixa opció, però és una mesura més que, més que de seguretat, espere que siga de tranquil·litat.

D'altra banda, estic tenint un interessant intercanvi epistolar amb el personal de diversos departaments de la revista Presència, que a voltes s'obliden de fer-me-la arribar. Sembla que ho resoldran i m'han oferit fer-me arribar alguns números dels que em falten. Diria que sembla que tenen la intenció de fer bé la seua faena i que es comportem com quasi no ho fan les grans empreses (ni la mateixa administració pública, que hauria de tindre eixe deure): amb respecte pels seus clients. Els ho he d'agrair.

Una companya no para d'enviar-me esmenes, i està donant-me més faena que un... ¡És broma! Li ho agraïxc cada vegada, perquè millore els meus escrits, però, a més, com que els pose al dia i els amplie, estic afaenat, però feliç d'eixes calfamentes de cap. Encertar-la és, essencialment, esmenar-se. Contínuament.

2 comentaris:

  1. No he entés bé això de "la identitat" i tota la pesca. Ja saps que em perd fàcilment pels viaranys de la informàtica... Però vaja, a mi també m'han enviat darrerament alguna cosa no sé si en japonés o en xinés. Però com que els comentaris els filtre jo, doncs, no hi tinc cap problema. Salutacions

    ResponElimina
  2. Com que jo no tinc massa ganes d'agarrar-me la faena de filtrar els comentaris, simplement he augmentat el grau de seguretat --crec-- amb això de l'Open ID. No sé si resoldrà res, però.

    ResponElimina