dimecres, 9 de setembre del 2009

Les Corts, la legislació vigent i la TV3



Embolic monumental amb la resposta de la mesa de les Corts Valencianes, al cap dels mesos (des de febrer que estàvem esperant). No es tracta només de la mala qualitat «tan excelsa» del contingut i de la redacció, sinó fins i tot del fet que es boten la Llei 30/1992 i contesten en castellà... I, això, ¡després d'aprovar la redacció bilingüe d'un model de sol·licitud!, tal com els havíem demanat. Ho firma Antoni Such i Botella, secretari segon i socialista. ¿Podia haver fet altrament?

És clar, jo que anava hui a resoldre mil i un problemes amb este apunt, però amb el cabreig que m'ha agarrat —el porte per dins, això sí, amb discreció— me s'ha oblidat cap a on volia tirar. En tot cas, m'adheriré a la iniciativa legislativa popular (ilp) per una televisió sense fronteres i per la tv3 al País Valencià. ¿Què van jugats que també s'hi adherix Such i Botella? Ai, de forment, ni un gra.

2 comentaris:

  1. Anònim16:37

    Ara amb la TDT podem veure TV3 sense entrebancs,eh que si? O "me s'ha oblidat" algun detall? Jes

    ResponElimina
  2. Hola, Jes: supose que ironitzes, perquè la TDT permet els mateixos entrebancs polítics que hi han hagut fins ara, ja que l'emissió circula pels mateixos repetidors. Eixe deu ser el detall...

    ResponElimina