divendres, 25 de setembre del 2009

La dousseur du fouayer

A casa mia...

Per fi sembla que es pot resoldre la còpia de seguretat dels blocs de Blogger. Només cal entrar en la versió draft (és a dir, 'esborrany') i, en la configuració, apareix l'opció d'exportar el bloc (i altres). Això crea un fitxer xml que t'alces en l'ordinador, i descanses una miqueta.

Jo tenia instal·lat en una targeta de memòria el Bloggerbackup, que va funcionar durant un temps, però ara havia deixat de fer-ho. D'altra banda, l'altra opció, l'Htttrack Website Copier, a voltes va i a voltes no va. Hui funcionava al principi, però com que ja havia alçat la versió xml, l'he interromput i he esborrat tot el que havia descarregat. Després he pensat que tampoc estava malament tindre una còpia integral del bloc, però ja no ha fet més que mostrar-me l'avís d'error. I no sé per què.

I continuant amb els errors (i recuperant els ortogràfics que comentàvem dijous), agafe un fullet de Bancaixa —el nom amb què Bancaja enganya els valencians que es deixen enganyar— que també juga amb una errada ortogràfica. No hi havia versió en valencià en la sucursal, aixina que no sé si existix o no un «Lar, dolça, lar» o res per l'estil... Més enllà dels publicitats compromisos de Bancaixa, n'hi ha un més no diuen i que és discriminar lingüísticament els valencians. Ah, la dousseur du fouayer.

2 comentaris:

  1. No entenc això que dius: sense necessitar d'entrar a draft, a configuració/bàsica sempre m'ha mostrat l'opció d'exportar el bloc.

    ResponElimina
  2. Hola, Allau:

    Bé, doncs, jo no ho havia sabut vore i tenia un problema amb això. No sé si és que no havia entés què volia dir "exportar" o simplement que no ho havia vist. Em dec haver embolic jo a soles.

    De totes formes, havia trobat moltes pàgines que debatien el mateix problema... Espere que tots hagen vist que es resol tal com dius.

    ResponElimina