diumenge, 21 de juny de 2009

Cita dominical / 35: Rafael Méndez i Mónica Ceberio Belaza

Mirant el cinisme.


Però, a pesar que segons les autoritats sanitàries abans de 2003 no havia passat res irregular en l'hospital, Lamela diu en un moment de la seua declaració que la denúncia anònima de 2005 indicava que en el Severo Ochoa «continuaven fent el mateix». Amb eixes paraules, sembla que el conseller posa en dubte les conclusions del seu antecessor en el càrrec.

Si insistix que hi havia irregularitats després de 2003 i abans es feia «el mateix», també n'hi hauria abans d'eixa data i no van ser detectades per l'anterior conseller. O bé continuaven fent «el mateix»", és a dir, no res, i Lamela es va obstinar a seguir avant amb la seua croada.
Rafael Méndez i Mónica Ceberio Belaza, «Lamela: "Jamás insinué que hubiera eutanasia en Leganés"», El País, 28.06.2009, dj.L'antic conseller de sanitat de la Comunitat de Madrid, Manuel Lamela, practica un cinisme retòric de manual de polític professional.

1 comentari:

Sergi ha dit...

Hola autor del bloc Eines de Llengua, soc Sergi Pitarch periodista i autor del bloc www.canviemlarealitat.com. En estos moments estic fent un treball d'investigació per a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre la importància del la blocosfera en la difusió del valencià a internet. Estic fent un inventariatge de tots els blocs fets al País Valencià o per valencians i valencianes. En un futur passaré una enquesta a tots els blocaires per conèixer les seues motivacions. Si t'interessa col•laborar només hauries de contestar a l'enquesta que us passaré a tots en un futur. Però em faria falta un correu de contacte. Si vols més informació el meu correu spitarchtreballavl@gmail.com