dimecres, 1 de juny del 2005

Estiu calent, Estatut gelat!

Primer dia d'horari d'estiu, així que he hagut de conviure des de les huit del matí amb el meu jubilós i quasi jubilat cap de Publicacions. Ho dic perquè ahir vaig tindre la segona conversa tensa de final de temporada. Vaja, trobe correcte que se'n vaja amb l'orella calenta: la fotocopiadora no funciona de fa un any, el lloc de coordinador no es cobrix —mentres es fan altres concursos— i una administrativa fa de transcriptora correctora, cosa que ratlla amb coses pitjors que les anteriors. Però segons ell, això no són problemes que ell haja de resoldre, són acusacions que li faig! Se les fa tot sol, naturalment.

D'altra banda, continue llegint en els diaris que un vocal (Azparren?) del Consell General del Poder Judicial espanyol diu que els partits polítics (psoe i pp) hi han traslladat les quotes de poder, i que hi regna l'amiguisme per damunt del mèrit i la capacitat. Nosaltres ho veiem i ell ho confirma. L'advocat americà del cas d'O. J. Simpson (Barry Shenk) explica que «alguns responsables públics estan més preocupats per salvar la cara que per fer justícia», i trobe que no parla de ningú de les Corts Valencianes. I algú diu que a Galícia «els drets són favors».

I després que Takse llegira Primo Levi i que pp i psoe estiguen «cometent» un estatut d'oli de ricí, sense trencament de la barrera electoral jibaritzadora del 5%, sense nom per al país, sense llengua per a tots, sense igualtat de gèneres, sense comarques: no volen que exigim el compliment dels nostres drets laborals i ciutadans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada